Crama Domneasca - Restaurant Romanesc Traditional

D E S P R E
C R A M A


Noi suntem multumiti doar cu oaspeti fericiti!

GATIM CU DRAG


Pregatim cu mult drag ciorba de fasole cu ciolan afumat, servita in paine, bulzul boieresc, sarmalutele in foi de varza, tocana secuiasca de pui cu branza de burduf, pieptul de rata frantuzit la foc repede si multe alte mancaruri imbelsugate, retete vechi, culese din bucataria traditionala romaneasca. Toate, stropite din belsug cu vinurile locului, atent alese.

Dar ospatul nu-i deplin doar cu bucate si vin,

Trebuie sa te veselesti,

Pe muzicanti sa-i asculti si sa-i privesti!

TARAFUL LEONARD IORDACHE

Suntem mandri sa gazduim Taraful Leonard Iordache, unul dintre cele mai bune si mai apreciate tarafuri din tara.

Leonard Iordache este fiul celebrului Toni Iordache, cel care i-a fost si profesor al muzicii la tambal incepand de la varsta de 5 ani. La 6 ani a debutat intr-un spectacol de varietati la Sala Palatului si Arenele Romane alaturi de Horia Serbanescu, Faramita Lambru si formatia Doina Oltului. La 14 ani obtine premiul I si medalia de aur la Festivalul mondial de folclor de la Djon, Franta. La 17 ani incepe sa concerteze in Franta, Italia, Germania, Olanda, Norvegia, Japonia, Canada, alaturi de mari artisti romani: Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Margareta Paslaru, Daniela Vladescu, Johnny Raducanu, George Carabulea si multi altii.

NEWSLETTER

LUNI 14.00 - 24.00
MARȚI - DUMINICÂ 12:00 - 24:00

emil.manea@cramadomneasca.net
+(40) 0758 333 000

CRAMA DOMNEASCA face parte din grupul H.E.R.S. Descoperiti celelalte locatii care v-ar putea interesa din Bucuresti si nu numai: LOFT, LOFT Mamaia, El Capitan (Snagov), L'Atelier - l'art culinaire, Trattoria Il Villagio, Arc Bakery, Magellan's!

HARTA ACCES